RESTAURATIONSMØBLER

POLSTRING OG OMPOLSTRING AF RESTAURATIONSMØBLER NÆR AALBORG

Trænger møblerne i din restauration til et nyt, flot betræk, så kontakt JT Møbler. Vi har årelang erfaring med polstring og ompolstring af restaurationsmøbler.

Med undtagelse af borde, kan vi løse både store og små opgaver inden for restaurationsmøbler, så om det er stole, bænke eller sofaer, du skal have ompolstret, er JT Møbler møbelfirmaet at ringe til.

ARKITEKTTEGNEDE RESTAURATIONSMØBLER

Vi har gennem tiden specialiseret os i møbelpolstring af arkitekttegnede restaurationsmøbler, hvilket har sikret os en række store opgaver.

Blandt andet har vi udført polstring af restaurationsmøbler for store kæder som Jensen’s Bøfhus, McDonald’s og Sunset Boulevard samt andre større virksomheder i Danmark.

HØR MERE OM RESTAURATIONSMØBLER

Vi har kunder fra det meste af Danmark, især har vi mange i og omkring Aalborg og det øvrige Nordjylland, men også i København og på det øvrige Sjælland samt i resten af landet.

Ring til os på telefon 98 28 60 28 for priser, information eller vejledning. Så finder vi den rigtige løsning til dine restaurationsmøbler.

KONTAKT OS 

Har du brug for at vide mere om hvordan vi kan hjælpe med polstring af dine restaurationsmøbler, er vi klar ved telefonen.