MØBELPOLSTRING NÆR AALBORG

PROFFESIONEL MØBELPOLSTRER TIL PRIVATE, ERHVERV, INVENTARTSNEDKERE, ARKITEKTER M.FL.

JT Møbler er det oplagte valg, hvis du er på udkig efter en erfaren og kvalitetsbevidst møbelpolstrer.

Vores mange år i branchen gør os i stand til at løse stort set alle typer af møbelpolstring, og vi har især stor erfaring med designermøbler og antikke møbler. Ud over at udføre opgaver for private, har vi hos JT Møbler også stor erfaring med møbelpolstring for erhverv.

VORES MØBELPOLSTRER UDFØRER ALLE OPGAVER STORE SOM SMÅ

Om det er en enkelt stol, der trænger til en ompolstring, eller det er 10 store sofaer til en uddannelsesinstitution, kan vores møbelpolstrer løse opgaven.

Karakteren eller omfanget af møbelpolstringen spiller ingen rolle for os, hvilket også betyder, at vores kundekreds tæller både erhverv, private, arkitekter, inventarsnedkere og mange andre fra hele Danmark. Vi servicere primært kunder i og omkring Aalborg og Nørresundby samt i det øvrige Nordjylland, men varetager tillige mange opgaver for kunder i København og resten af Sjælland. Vi laver også hynder efter mål.

MØBELPOLSTRING TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Vi går aldrig på kompromis med grundigheden og den høje kvalitet i vores møbelpolstring, men det betyder ikke, at vores priser er høje. JT Møbler er kendetegnet ved solidt håndværk til gode og konkurrencedygtige priser.

SKAL DU HAVE POLSTRET MØBLER?

Ønsker du priser på specifikke opgaver, eller har du brug for et godt råd, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 28 60 28.