HYNDER EFTER MÅL

VI PRODUCERER MÅTTER OG HYNDER EFTER MÅL TIL DESIGNMØBLER

Et møbel kan være nok så smukt skåret i træ eller formet i plast, men hvis ikke hynderne holder samme niveau, kommer et designermøbel ikke til at stråle som det bør. Nye hynder efter mål kan få et gammelt møbel til at synes og føles som et nyt. Med kvalitetshynder efter mål fra JT Møbler kan du forlænge dit møbels levetid – enten ved at ændre dets æstetiske udtryk med ny polstring, eller ved at bibeholde møblets originale udtryk med hynder, der minder om de gamle.

Søger du efter skræddersyede hynder efter mål til dine møbler? JT Møbler tilbyder specialfremstillede hynder, der passer perfekt til dine møblers dimensioner og design. Vores erfarne team sørger for, at dine nye hynder opfylder dine præcise krav og forventninger.

Hos JT Møbler producerer vi hynder efter mål, især til stole og sofaer, for en lang række store og små møbelproducenter og for private, primært i og omkring Aalborg samt i det øvrige Nordjylland. Vi får dog også kunder fra København.

HYNDER EFTER SPECIELLE MÅL

Vores ekspertise favner alle designermøbler, og vi kan således forestå produktionen af hynder og måtter lige fra indkøb af stof til montering af den færdige hynde på stolen eller sofaen.

Med andre ord har vi udstyret og kapaciteten til at forestå hele processen fra produktion til montering af hynder og måtter, så der opnås et professionelt resultat i absolut topkvalitet. Vi kan levere uanset mål.

Vi laver hynder efter mål til kunder i hele Danmark, men har base i Aalborg og Nørresundby og vi kan uden tvivl også finde den rigtige løsning dig.

KONTAKT OS 

Kontakt os på telefon 98 28 60 28  eller kontakt os her for yderligere information eller for et godt og uforpligtende tilbud på fremstilling af hynder eller måtter til sofaer og stole.