DESIGNERMØBLER

RENOVERING OG OMPOLSTRING AF DESIGNERMØBLER

Designermøbler er møbler i absolut topklasse, og det er møbler, som bringer glæde og fornøjelse i mange år. Men ligesom på alle andre møbler, vil betrækket falme og slides med tiden. Det findes der imidlertid råd for.

Hos JT Møbler har vi over mange år opbygget stor erfaring med renovering og ompolstring af designermøbler i og omkring Aalborg og Nørresundby, i det øvrige Nordjylland, København samt i resten af landet – og det gælder uanset mærke, model og typen af møbel.

DESIGNERMØBLER FRA ARNE JACOBSEN

En af Danmarks største designere gennem tiden er Arne Jacobsen, og mange danske hjem rummer et eller flere møbler produceret efter hans berømte designs.

Vi er specialister i ompolstring og renovering af designermøbler fra Arne Jacobsen, så du får et møbel, der er så godt som nyt, når vi står for ompolstringen af dit designermøbel.

Vi arbejder selvfølgelig også med mange andre end Arne Jacobsen. Nogle af de mest kendte er:

  • Kaare Klint
  • Poul Henningsen
  • Ole Wanscher
  • Finn Juhl
  • Hans J. Wegner
  • Poul Kjærholm

Ud over renovering og ompolstring, kan vi også lave nye hynder efter mål til de forskellige møbler. En ny hynde kan i mange tilfælde få dit designermøbel til at fremstå som nyt.

Her kan vi også rådgive dig omkring, hvilken løsning der vil være optimal for at sikre holdbarheden og den originale æstetik af dit møbel.

KONTAKT OS FOR TILBUD

Er du interesseret i at få en pris på ompolstring og renovering af dit designermøbel, hører vi meget gerne fra dig på tlf. 98 28 60 28.