HVEM ER VI

JT Møbler er en møbelvirksomhed nær Aalborg, der sætter kvalitet højest og har medarbejdere med mange års erfaring. Vi ombetrækker alle slags møbler både arkitekttegnede, antikke og moderne møbler. Vi tilbyder både ombetrækning, ompolstring og helt nye møbler til privat såvel som restaurationer og cafeer, skibe, samt offentlige institutioner.

Vi er beliggende i Vodskov, nær Aalborg, men har også kunder i København og resten af Danmark.

HVAD LAVER VI

Vort speciale er ompolstring og ombetrækning af arkitekttegnede møbler med respekt for håndværk og brug af originale materialer. Vi fremstiller nye møbler såsom sofaer, stole og polstremøbler til restaurationer, cafeer og skibe.

Vi tilbyder:

OM JT MØBLER

JT Møbler har siden 1990 udført ompolstring og ombetrækning af møbler til både private og erhverv, primært i og omkring Aalborg og Nørresundby samt i det øvrige Nordjylland, til meget konkurrencedygtige priser. Men vi er efterhånden begyndt at få kunder helt fra København.

I 1998 overtog JT Møbler virksomheden Møbelnyt i Aalborg, der med sine på daværende tidspunkt næsten 40 år på bagen inden for ompolstring og ombetrækning af møbler yderligere styrkede JT Møblers kompetencer inden for møbelpolstring.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos os får du aldeles rimelige priser på ompolstring og ombetrækning af møbler, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Holdbarheden på slutresultatet taget i betragtning ender prisen for din møbelpolstring faktisk med at blive meget lav.

SKAL DU HAVE POLSTRET MØBLER?

Hvis du skal have ompolstret dine møbler, mangler hynder efter mål i topkvalitet eller skal have udført andre opgaver inden for polstring, er du altid velkommen til at kontakte os. Send os en forespørgsel i toppen af siden eller ring til os.